KÖZIGÁLLÁS - álláslehetőségek a közszférában

2008. január 1-jétől megkezdte tevékenységét a Kormányzati Személyügyi Központ (KSZK) Személyügyi Szolgáltató Igazgatósága.

A Magyarországon most először létrehozott központi intézmény nagyban elősegíti a közigazgatás korszerűsítését, a kultúraváltást, egyben erősíti a szolgáltató jelleget. A KSZK honlapjáról is elérhető kozigallas.gov.hu internetes címen először lesz látható együtt valamennyi Magyarországon megüresedett köztisztviselői és közalkalmazotti állás betöltésére meghirdetett pályázati felhívás.
Az év elejétől működő rendszerről összességében elmondható, hogy közvetlenül szolgáltatást nyújt a pályázatok közzétételével valamennyi köztisztviselőnek és közalkalmazottnak (és minden érdeklődőnek); az őket foglalkoztató szervezeteknek. A toborzási adatbázis működtetésével minden magyar állampolgárnak lehetőséget teremt a kapcsolatfelvételre a közszférával. Ezt az összetett tevékenységet korszerű, informatikailag támogatott pályázatmenedzsment rendszer keretén belül végzi.
A könnyebb tájékozódás elősegítése érdekében a KSZK több információs vonalat is működtet a munkáltató szervek részére a (36-1) 443-2695-ös, 443-2686-os, a 443-2685-ös, illetve a magánszemélyek részére a 443-2696-os telefonszámokon. A központ levelezési címe: KSzK Személyügyi Szolgáltató Igazgatóság, 1133 Budapest, Hegedűs Gy. u. 79-81.; faxszáma: (36-1)443-26-72; internetcíme: www.kszk.gov.hu; e-mail címe: info.kozigallas@kszk.gov.hu

 

Forrás:  http://www.szemelyugy.gov.hu/